06 30559407

Rainbow Engineering

Voor al uw bouwkundige teken- en advieswerkzaamheden

Recenties

Hier ziet u hoe de klanten van Rainbow Engineering het contact ervaren hebben. Bent u zelf ook een klant, deel dan alstublieft uw recentie hieronder.

Alvast bedankt!

Rainbow Engineering

Verbouwing nieuwe kap naar rieten dak. Met Bas Lazeroms is de afspraak gemaakt het gehele trajekt van ontwerp tot bouwvergunning en uitvoering op zich te nemen. Ontwerp moest op zeer korte tijd gerealiseerd worden ,alsmede indiening voor bouwvergunning. De inzet , kwaliteit en het meedenken is ongekend groot en goed geweest. Kontakten met de gemeente en de rietdekker wat betreft konstrukties is perfekt verlopen. Bouwvergunning binnen 6 weken gerealiseerd en start bouw is nu gaande. De begeleiding tijdens de verbouwing door R E is heel goed en deskundig. Realisatie van het hele gebeuren voldoet meer dan we verwacht hadden en last but not least is dit mede te danken aan de samenwerking van R E met de diverse partijen. Het is niet de eerste keer dat Rainbow dit presteert! Een meer dan tevreden opdrachtgever.

Cor Rockx - Installatiebedrijf de Kraan

Voor ons huis heeft Rainbow Engineering de aanbouw verzorgd van het begin tot het einde . Alles was keurig en tijdig geregeld m.b.t. het aanvragen van de bouwvergunning .Al onze wensen zijn gerealiseerd en ik was ook heel erg blij met de 3D animatie die Rainbow aanbood voor ons te maken net voor de start van de werkzaamheden.

Irene Alblas Broos

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, onze ideeen zijn keurig uitgewerkt en alles was zeer verzorgd. Ook het aanvragen van de bouwvergunning en de contacten met de gemeente zijn bij Rainbow in goede handen.

Pierre van der Vloet

Een prettig, jong en dynamisch bedrijf om mee samen te werken.

Werkvoorbereiding - Aannemersbedrijf van Agtmaal BV

Voor ons tuinhuis - een eikenhouten kapschuur - heeft Bas Lazeroms de tekeningen alsmede het contact met de gemeente Halderberge verzorgd. Dit was een moeilijke klus omdat wij te maken hadden met het persoonsgebonden overgangsrecht wat op ons perceel gevestigd was. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden en gaan binnenkort starten met het project!

Cees en Wiesa van Bavel

Bas Lazeroms heeft voor ons tekeningen gemaakt voor het veranderen van onze voorgevel. Daarnaast heeft hij de aanvraag voor de bouwvergunning bij de gemeente Halderberge gedaan. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden, de uitvoering en het contact met Rainbow engineering. In een korte tijd is ons idee op papier gekomen waarbij de communicatie goed verliep. Ook waren er korte lijntjes met andere disciplines zoals constructeur en aannemer, wat het allemaal net even wat makkelijker maakt. Hopelijk kunnen we binnenkort starten met het project.

Wendy en Jay

Bas heeft de tekeningen gemaakt voor onze dakopbouw. 
Deze waren vrijwel in een keer goed. En kon zo direct mijn vergunning aanvraag door hem laten doen. 

Top geregeld. Voor een betaalbare prijs!

Fam. Gayadien

De hele indeling van het huis omgegooid zowel de beganegrond als de verdieping. Ook een nieuwe kozijnindeling in de gevels. Met de hulp van Bas Lazeroms is alles helemaal goed gekomen!

Robin Pellis

Bas heeft voor ons de tekeningen gemaakt voor het wijzigen van het bouwvlak. Alles was snel geregeld.Wij zijn erg tevreden.

Ria en Leen Verhoeven

Omdat er van onze woning geen documenten meer waren heeft Bas voor ons een nette plattegrond tekening gemaakt van zowel de bestaande als de nieuwe situatie (na verbouwing). Daarbij heeft Bas ook het indienen van de omgevingsvergunning verzorgd. Ook heeft bas een constructieberekening voor een eiken balk verzorgd ter vervanging van een draagmuur.

van Rijsbergen

Gevonden via internet! Bas heeft voor ons de tekening en aanvraag gedaan voor de vergunning van een aanbouw. Via mail en berichtjes was er een fijne en vlotte samenwerking. 
Super!

Familie Bulkmans

Voor het verbouwen van onze garage bleek eigenlijk op het laatste moment toch bouwkundige tekeningen nodig te zijn om de vergunning hiervoor te verkrijgen. Ondanks alle drukte vond Bas toch tijd om ons heel snel te helpen en binnen no time was alles geregeld, ook het leveren van de benodigde stukken aan de gemeente. Kort daarna viel de goedkeuring van de gemeente op de mat. 
Bedankt Bas, voor de snelle en soepele samenwerking.

Martin Koenderink

Ik had de uitdaging dat ik een relatief klein project had, waar wel een heel vergunningstraject en meerdere disciplines bij zat. Namelijk een een schuur in de tuin met kelder eronder. Via Google een aantal partijen benaderd, Bas was de enige die mij persoonlijk benaderde en daarbij een aanbieding deed voor begeleiden van het hele vergunning traject. Na opdracht goed contact waarna binnen een maand de tekeningen en constructie berekening zijn gemaakt en de aanvraag is ingediend. Ik ben dik tevreden, bedankt Bas

Alex Maan

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.